Kalite kontratı

KALITE, GIZLILIK ILKELERI VE ÜYELİK SÖZLEŞMESİDİR.

IT SUPER STORE, kaliteli Gizlilik ve üyelik haklarını beyan ve taahhüt eder. Müşterilerimizin güven içinde Alış Veriş yapmalarına olanak tanımaktayız.
Türkiye' de bulunan 3.000 'den fazla Firmaya hitap etmekteyiz. Kurumsal çözümlerde 1. Sırayada olmayı hedeflemekteyiz.
 
 
ITSuperStore 'e herzaman ALTAYÇEŞME MAHALLESİ ÇAM SOK. NO : 16, DAP ROYAL CENTER D Blok KAT : 8 de yer almıştır. Ve yer almaya devam edecektir.

VERILERIN GIZLILIĞI - MAHREMIYETIN KORUNMASI

Erişim hakkı: Bize sağladığınız kişisel veriler, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Veri Koruma Yasası uyarınca, bu bilgilerin güvenliğini sağlamak için tasarlanan koşullar altında işlenir ve saklanır.

KIŞISEL VERILERINIZE ERIŞME VE DÜZELTME HAKKINA SAHIPSINIZ.

ITSuperstore, Altayçeşme Mah. Çam Sok. No : 16 Dap Royal Center : Bu iletişim bilgilerini kullanarak bize posta yoluyla veya 0216 295 00 95 veya bilgi@itsuperstore.net adreslerini kullarak bizlere ulaşabilirsiniz.

KIŞISEL VERILERIN KULLANIMI

Belirtilen amaçlara uygun olarak, ITSuperstore kişisel bilgilerinizi ticari işlemler sırasında e-postayla kullanabilir. Posta listelerimizden çıkmak için, e -postalarımızın altındaki yer alan  Üyelikten Ayrıl linkini kullanarak ya da aşağıdaki bağlantıya ya da aşağıdaki adrese bir e-posta yazarak bilgi@itsuperstore.net adresine gidin . Haber bültenlerimizle ilgili başka sorularınız için bilgi@itsuperstore.net adresinden ya da 0216 295 00 95 numaralı telefondan e-posta ile bize ulaşabilirsiniz .

Sitemizdeki danışma sırasında toplanan veriler. ITSuperstore sitesini ziyaretiniz sırasında sitemiz, kendi bilgisayarınız tarafından etkinleştirilen yazılımdan (çerezler), tarihlerdeki veriden, danışılan sayfalardan, danışma saatinden .... ve ayrıca bilgisayar adresinden bilgisayarınız, erişim sağlayıcısı, arama motoru, bu konsültasyonun bağlantısını sunar.

Bu izin, sitemizin ergonomisini geliştirmemizi sağlar. İsterseniz tarayıcınızdaki çerezlerinizi devre dışı bırakarak bu izni önleyebilirsiniz. Bu özellik devre dışı olsa bile, normalde ITSuperstore sitesine erişirsiniz.

Bu verilerin kullanılmasında dikkat edeceğimiz husus 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunudur.

VERILERIN SAĞLANMASI

ITSuperstore, ticari gelişimi ve spesifik anlaşmalar çerçevesinde müşteri tabanına ilişkin bazı verileri üçüncü şahıslara açık hale getirebilir. Size, e-posta da dahil olmak üzere, herhangi bir yolla, diğer şirketlerin tekliflerini yanı sıra ticari teklifler gönderebiliriz.

Daha önce buna karşı koymadıysanız, bunu istediğiniz zaman yapabilirsiniz. ITSuperstore, kişisel bilgilerinizi en iyi şekilde korunmasına odaklı alt yapısıyla hizmete başlamış olup. Potansiyelinde 3.000 den fazla firmanın verisini barındırdığını hatırlatmak isteriz.